Return to site

2022'de en iyi 10 fotovoltaik invertör markası

January 17, 2023

Fotovoltaik sistemler temel olarak fotovoltaik paneller, bağlantılar, bataryalar (gruplar) ve invertörlerden oluşur. İnvertör olmadan PV sistemi çalışamaz. İnvertörün ana görevi, güneş paneli tarafından üretilen DC gücünü AC gücüne dönüştürmektir.
Aşağıdakiler gibi birçok farklı invertör türü vardır

  • Yoğunlaştırıcı inverterler
  • Dize inverterler
  • Mikro invertörler
  • Ağ bağlantılı inverterler

İnvertörler bir fotovoltaik sistemin önemli bir parçasıdır. İnvertör olmadan bir fotovoltaik sistem çalışamaz. Peki, piyasadaki güvenilir inverter üreticileri hangileridir? Makaleyi okumaya devam edin!

TOP 10:
Toshiba Mitsubishi TMEIC Electric Industrial Systems Corporation (TMEIC), Toshiba Corporation ve Mitsubishi Electric Corporation'ın endüstriyel sektördeki işlerinin entegrasyonu ile Ekim 2003'te kurulmuştur. tMEIC, dünyanın ilk MW sınıfı inverter üreticisidir ve Japonya'daki yere monte enerji santrallerinin payının yarısından fazlasına sahip baskın inverterdir.

TOP 9:
İsrailli SolarEdge şirketi en büyük invertör üreticilerinden biridir. 2006 yılında kurulmuştur. Fotovoltaik sektöründe hala nispeten genç bir marka olmasına rağmen, çok hızlı bir şekilde büyüyor.
SolarEdge'in ayırt edici bir özelliği, her bir invertörünün, her bir modülü ayrı ayrı kontrol etmek için kullanabileceğiniz bir güç optimizatörüne sahip olmasıdır.

TOP 8:
Fronius International GmbH, 1945 yılında kurulmuş Avusturyalı bir invertör üreticisidir ve kaynak teknolojisi, fotovoltaik ve akü şarj teknolojisi alanlarında faaliyet göstermektedir.
Fronius, Symo, Galvo, Agilo ve CL model serilerinden inverterler sunmaktadır.

TOP 7:
Power Electronics, AC motor kontrolünde İspanyol lideridir ve Avrupa, Okyanusya, Asya ve Amerika'daki fotovoltaik tesisler için önde gelen bir solar invertör üreticisidir. Şirketin ürünleri dünya çapında 35 ülkede yaklaşık 1.300 tesiste kullanılmakta ve 60 GW AC elektrik kurulu kapasitesine sahiptir.

TOP 6:
GOODWE uzun zamandır güneş enerjisi, enerji depolama ve diğer yeni enerji güç ekipmanlarının araştırma ve geliştirme, üretim ve satışına odaklanmıştır ve 0.7-250kW'ı kapsayan 20'den fazla şebekeye bağlı ve enerji depolama fotovoltaik invertör ürün serisinin tamamını geliştirmiştir. ve evler, endüstriyel ve ticari kullanıcılar ve yer enerji santralleri için akıllı enerji yönetimi ve diğer toplam çözümler sağlamayı taahhüt eder.

TOP 5:
1981 yılında kurulan ve merkezi Hessen'in kuzeyindeki Niesetal'de bulunan SMA Solar Group, dünyanın en büyük inverter üreticilerinden biridir. Şirket öncelikle Alman pazarı için fotovoltaik sistemler ve invertör üretimi ile tanınmaktadır.
SMA, şebekeye bağlı fotovoltaik sistemler ve bağımsız sistemler için ürünler de dahil olmak üzere çok çeşitli invertörler üretmektedir.SMA'nın en iyi bilinen ürün serileri arasında SMA Sunny Tripower ve SMA Sunny Boy yer almaktadır.Bu yüksek kaliteli ürünler, üstün kaliteleri ve uzun hizmet ömürleri nedeniyle tüketiciler arasında popülerdir.

TOP 4:
Growatt
2011 yılında kurulmuştur ve sürdürülebilir enerji üretimi, depolanması ve tüketimi konusunda uzmanlaşmıştır. growatt'ın ürünleri dünya çapında konut, ticari ve endüstriyel son kullanıcılara satılmaktadır.
Growatt'ın ayırt edici özelliği yerelleştirmedir. Şirketin aralarında Almanya, Hollanda, İngiltere ve Brezilya'nın da bulunduğu çeşitli ülkelerde otuz dört temsilciliği bulunmaktadır.

TOP 3:
2005 yılında kurulan Ginlong Technology, yeni enerji endüstrisine dayalı fotovoltaik enerji üretim sistemlerinin temel ekipmanı olan dizi invertörlerinin geliştirilmesi, üretimi, satışı ve servisi konusunda uzmanlaşmış bir yüksek teknoloji şirketidir. Şirket, ana faaliyet alanı dizi invertör olan Çin'in borsaya kote ilk şirketi ve üçüncü taraf bir otorite olan PVEL'den güvenilirlik testi raporu alan dünyadaki ilk invertör şirketidir.

TOP 2:
11 Temmuz 2007 tarihinde kurulan Sungrow, güneş, rüzgar, depolama, hidrojen ve elektrikli araçlar gibi yeni enerji güç ekipmanlarının araştırma, geliştirme, üretim, satış ve servisine odaklanan ulusal bir anahtar yüksek teknoloji kuruluşudur.
Sungrow, enerji depolama sistemleri için PV invertör çözümleri de dahil olmak üzere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır ve Sungrow'un invertörleri hem küçük hem de büyük sistemler için uygundur.

TOP 1:
1987 yılında kurulan Huawei, dünyanın en büyük 10 PV invertör şirketinden biri ve ICT (bilgi ve iletişim) altyapısı ve akıllı terminallerin önde gelen küresel sağlayıcısıdır. Geçtiğimiz on yıl içinde şirket, güneş enerjisi teknolojisi alanında araştırma ve geliştirme çalışmalarına milyarlarca dolar yatırım yaptı.
Huawei tarafından üretilen ilk ev invertörü, 10,6 kg ağırlığında küçük ve hafif olan SUN2000L'dir. 2 ila 5 kW arasında farklı boyutlarda mevcuttur. Mükemmel kalitesi ile Huawei inverterler dünya çapında satılmaktadır. İnvertör sektöründe Huawei, pazar payı açısından uzun yıllardır bir numarada yer alıyor.

Sonuç

Küresel enerji geçişi bağlamında, PV modülleri gibi, PV invertör endüstrisi de yıllık% 30'dan fazla artışlarla hızla büyüyor. maysun solar, 14 yıllık profesyonel deneyime sahip bir PV modül üreticisi olarak, birçok Top 10 invertör marka üreticisi ile uzun vadeli ortaklıklar kurmuştur. bizimle iletişime geçin ve yeşil bir ev inşa etmek için sizinle birlikte çalışmayı içtenlikle bekliyoruz.