Return to site

210MM fotovoltaik montaj ve güneş silikon fiyatı yükseldi, aşağı akış bağlantıları açık

April 18, 2022

 

 Nisan ayının başında, malzemelerin çoğu bu ay imzalandı. Bu hafta, bu hafta, sipariş öncesi siparişe dayanıyor ve bazı şirketlerin bazı kenar boşlukları ve dağıtılmış işlemleri var, güneş silikon fiyatları tekrar iyileştirildi. Şu anda, Güneş Silikon işletmeleri üretim kapasitesinin sona ermesi, yurtdışı ithal edilen güneş silikon taşımacılığı engellenmiştir ve güneş gofreti yüksek fiyatlar nedeniyle yüksektir, işletme oranı yüksek kalır, üst üste bindirilmiş yeni üretim yavaş yavaş serbest bırakılabilir, güneş silikon talebi arttı, kısa Kısa vadede -term fazı devam edecektir.

Güneş Silikon bağlantısının üretim işletimini ve sevkiyatını gözlemleyin, bazı güneş silikon malzemeleri 4-5 ayda onarılacak ve iki güneş silikon işletmesinin artımsal serbest bırakılmasını genişlettiği ve yerli güneş silikon üretimi ve Nisan ayında 3'ü bekleniyor. Ay, salgın azaltma ve genişleme kapasitesi nedeniyle güneş silikon filminin kademeli olarak serbest bırakıldığı göz önüne alındığında, güneş silikon silikon malzemelerinin arzı nisan ayında kalacak ve fiyatı hala hafif bir potansiyel durumu koruyacak.

 Bu haftanın M10 ana işlem fiyatı hafifçe 1.06 USD / parça ve G12'nin ana işlem fiyatı 1.42 / parça. 13 Nisan'da Rhindi bir kez daha M10 165μm kalınlığında silikon gofret fiyatını yükseltti. Güneş gofretinin geçtiğimiz hafta prevalansının ardından, piyasa alma sürecinde, bazı güneş enerjisi şirketlerinin yükselişin ardından fiyatları düşük, piyasa hala rekabet halindedir ve tedarik talebinin önemli bir artışı yoktur. Şu anda, salgıntan etkilenir. Hammaddelerin üretimi ve nakliyesi, güneş gofretlerinin üretimi ve nakliyesi etkilenir. Güneş silisli gofretler biraz dar, bazı bileşen şirketlerinin çalışması garanti edilir, M10 güneş pillerine yükselir ve güneş gofret fiyatını talep eder. M10 hafifçe yükseldi.

 Tek kristal M6 güneş pillerinin ana akımı yaklaşık 0.17 / W'dir ve M10 Solar Hücrelerinin ana akımı yaklaşık 0.18 / W olur ve G12 Solar Hücrelerinin ana akımı yaklaşık USD0.18 / w. Şu anda, endüstriyel zincir seyahati yeni bir fiyat artışını başlattı, bu hafta güneş enerjisi şirketi fiyatı ayarlamadı, piyasa oyun atmosferi açıktır, piyasa geri bildirimlerine göre, mevcut güneş hücresi alıntı zaten "sınır" Bileşen bağlantısı, aşağı akış fotovoltaik modülün fiyat kabulünü göz önünde bulundurun, güneş pillerinin fiyatı geçici olarak korunur.

Tek kristal 166mm fotovoltaik modülün ana fiyatı, bu hafta USD0.29 / W, tek kristal 182mm fotovoltaik modülün ana akım fiyatı yaklaşık 0.30 / W, tek kristal 210mm fotovoltaik modülün ana akımı hafifçe USD0.30 / w. Son zamanlarda, yukarı akış endüstriyel zincir ve yardımcı malzeme bağlantıları fiyatları yükseltmiştir. Bazı fotovoltaik bileşenler tekliflerini arttırmaya çalışıyor, ancak terminal kabulü düşük ve hala oyun aşamasında, tek kristal 210mm fotovoltaikten etkilenen Modül, fiyatlandırılmış fiyat kabulünün artması için daha fazla talep daha yüksektir ve işlem fiyatının işaretlerdeki bir artışa sahip olmasıdır. Şu anda, fotovoltaik bileşenlerin fiyatı, üst düzey aralığa girmiştir. 

Bazı merkezi santral projeleri açılıyor. Dağıtılmış projelerin, bileşenlere yönelik yüksek talep nedeniyle yeni yüksek talebe sahip olması bekleniyor.Yardımcı materyaller açısından, bu haftaki cam fiyatları istikrarlı kalır, 3.2mm cam ana akım işlem fiyatı 4.39 / m2 ile ilgilidir, 2.0mm cam ana işlem fiyatı, ayın ilk bölümü yaklaşık 3.29 / m2'dir.Şirket Nisan ayında bir sipariş imzaladı. Bu hafta, pazarın az bir hacti var ve piyasa teklifinin önemli bir dalgalanması yok.

Gelecek hafta tahmin

Gelecek hafta fotovoltaik bileşenlerin fiyatının artmaya devam edeceği bekleniyor ve fiyatların neden olduğu fiyatların neden olduğu maliyet kaybını azaltmak için en kısa sürede hazırlanan proje müşterileri olması bekleniyor.