Return to site

Maysun Solar'un ardında - yılmaz bir mücadele hikayesi

April 15, 2022

Maysun Güneş'in hikayesi, başarısızlıktan korkmamaya cesaretle ilgili bir hikayedir.Maysun'un hikayesi 2001 yılında başlıyor, ancak şu anda, Post denilen Maysun olarak adlandırılmadı.

2001 yılında, bir çocuk gibi, kanlı olan çocuk gibi, fotovoltaik endüstriye girerek fotovoltaik bileşenlerdeki silikon gofret işlerini başlattı.O yıllarda, silikon sıcaktır ve piyasa genellikle sorgulamaya sahiptir. Yazı genç olmasına rağmen, bir zihin gücü var, insanların nasıl biriktirileceğini biliyor, daha fazla iş de daha iyi. 

Ancak her şeyin pürüzsüz olması imkansız ve gittikçe daha fazla insan gofret endüstrisi arasında. Piyasadaki pazarın karşılanmasına başlandı ve postanın yeni yollar aramaya başlaması gerekiyor.

2008'e dönük, küresel ekonomik kriz, fotovoltaikteki silikon fiyatları% 90 oranında düştü ve postanın silikon tabanlı işletmesi, ölü üretim vardı ve ekonomi yakalandı. Yeni bir yol aramak zaten zorunludur. Dünya genellikle kutsanmıştır ve krizde, PV modül ürünlerinin Chaoyang endüstrisi, postun gözlerine girmiştir.Belki de o zamanlar piyasaya olan talep, belki GH'nin gücü, yalnızca 2009 yılında, ilk satır bileşen markası için üretilen ve kendi markasını oluşturan Zhejiang Huzhou'da yayınlanmıştır. Yurtiçi ve yurtdışındaki satış yolunu keşfetmeye başladım.

2010 yılında İnternetin prevalansı zengin bir dönem ürünü yarattı ve Alibaba Uluslararası İstasyonu doğmalı. Akranlar uluslararası istasyona girdi, uluslararası pazara girdi. Ancak o zaman, "farklılaşma" kavramı yoktu ve homojen fenomen gittikçe daha ciddi hale geldi ve uluslararası pazar bir kilitlenmede geliştirildi.Yabancı müşteriler tarafından tanınan birçok marka üründe nasıl göze çarpacağınız, sektöre bakan problemdir, birçok şirket sadece yerli yapmaktan vazgeçmeyi tercih eder, ancak bazı şirketler hala aktif ve GH her zaman yolda olmuştur. 

O Cesur yurtdışına çıkmaya çalıştı ve ürünleri yerel önceliğe kullanmanın avantajı.Avrupa pazarında, Orta Doğu ilk tercihi haline geldi ve nihayet Pakistan'ı, çeşitli ülkelerin ekonomik gelişimi ve fotovoltaik bileşenlerin talebini göz önünde bulundurduktan sonra Pakistan'ı belirledi. GH'nin arkasına bakıldığında, zaman 2001'e, kanın gençliğine, sıkı çalışma gibi görünüyor. Bununla birlikte, kan gerçekliğin önündedir, her zaman vurulur, yerel dil doğru değildir, müşteri gerçek ürünü göremiyor, sipariş verdikten sonra, malları hızlı bir şekilde nasıl elde edeceğim, bir dizi soru takip ederek, GH meditasyonda. Anksiyete sakin bir ruh hali haline geldikten sonra, çözelti de yüzeyler. Dil yerel kaynakları kullanmak, yerel satış ekipleri oluşturmak ve yerel alanda ürün tedarik sorunları oluşturulmuştur, GH istikrarlı yolda ve bir çukur bir çukurdur. Dil geçti, müşteri geldi, bir yıldan fazla, boynuz nihayet kurtuldu, GH yurtdışındaki ilk şubeyi kurdu ve uluslararası pazarın ilk vuruşu Pakistan'dan kurdu.

Pakistan şubesinin kurulması GH'ye yeterince güven verdi. Birikmiş sermaye rezervleri ve zengin pratik deneyimlerle GH, GH, 2013 yılında Orta Doğu pazarına resmen girdi. Pakistan deposunun kurulması, GH'nin Orta Doğu müşterilerinin güvenini kazanmasına ve zamanında spot servis elde etmelerine yardımcı olur. GH markalarının gücü yerel alanda yavaşça rol oynadı ve ikinci şube Arap Dubai'de ikinci bir şube kurdu. akıntıya. Bu yılda GH ürünleri hızlı bir şekilde tüm Orta Doğu'ya, Afrika ülkelerine, GH uluslararası etki teknesini yüksektir. Pakistan ve Dubai'nin başarısı, Endonezya'da GH'nin başarısı, Suudi bu başarılı modeli kopyalamak ve ayrıca yerelleştirilmiş ekibi, uygun stok, zamanında satış sonrası servis, satış iş fanı wei tüm Orta Doğu, Güney Asya ve Güneydoğu Asya, Afrika yayıldı , 2014 GH belirli bir pazar payını paylaşmaya başladı.

GH, uluslararası savaş bayrağına girer, Asya'daki çeşitli ülkelerle doldurulur, bu da nispeten ekonomik bir geriye doğru gelişmekte olan ülke olan Afrika ve şimdi GH'nin büyümesi büyüyor, çünkü gelişme çok hızlı, çok pürüzsüz, bilmiyordu, gelişmiş ülkelerin gelişimi ..........

GH, 2015 yılında gelişmiş ülkelerde yüksek kaliteli pazarları açar, ilk durak Avustralya'yı seçti, ancak ürün Avustralya'ya CEC kalite sertifikasına ihtiyaç duyacak. Bu kalite belgelendirme, GH sadece Orta Doğu'dan farklı hissediyor, ancak CEC'nin gerçek anlamının, yalnızca Melbourne'den önce bir dizi "başarı" kalıbı hakkında derinlemesine bir anlayış yoktur. O zamanlar, AB'nin AB'nin fotovoltaik bileşenleri, tulum önleyici politikalardı. Politika kısıtlamaları ile sınırlı olmamak için GH yurtdışında yurtdışında üretim üsleri kurdu ve 2015 Dubai üretim üssü üretim kurmaya başladı, bir Maysun marka kurdu Ve hikaye Maysun'un sonudur. Maysun'un yeni makalesini, Avrupa ve Amerikan pazarlarının yeni yolculuğunu açtı. 

Maysun'un geçmiş tecrübesindeki tecrübesi, Avrupa ve Macaristan'daki satış ofisinin kurulması ve başarının iki unsurunun zaten Avrupa ve Amerikan pazarlarının iki unsuruna sahipti. Ve bilmiyor, sorun zaten geliyor.Maysun'un Avrupa'daki üst düzey piyasayı anladığından beri, Avustralya'nın yüksek son pazarı, Avrupa ve Amerika Birleşik Devletleri'nde pazarın derin bir şekilde anlaşılması yoktur ve gelişmekte olan ülkedeki pazara göre para cezası düşüktür. Düşük maliyetli gelişme fikirleri ve Avrupa satış kültürünün, Avrupa Polonya ve Macaristan pazarının geliştirilmesinin yanlış anlayışı, zorluklar ve Avrupa pazarını açamaz.Şu anda, Avustralya pazarı ayrıca ürün detayları, kalite vb. Nedeniyle, Avustralya pazarı kalite kriziyle karşılaşıyor.

Derin Dersler yaşadıktan sonra, Maysun, Avrupa ve Amerikan high-end pazarlarının kalitesini açık bir şekilde anlayabilir. Önceki fikir artık mevcut pazar için geçerli değildir ve ürün geliştirme ve kalite kontrolü şimdi acildir.Kontrol ürünlerinin kalitesini kesinlikle kontrol edin, fotovoltaik bileşenler, her malzeme adaptasyonu, pil seçimi, vb. Ürün kalitesidir.

Ürün geliştirme için, piyasayı tamamen araştırın, yerel pazara uygun ürünler üretmek, ürün farklılaşması, ana akım olarak uzmanlaşmış ve yerel satış sonrası servislere dikkat edin, Maysun Solar 2017'de yeni bölümler açtı, İtalya'da bir Şube ofisi ve AB pazarı bir ölçek geliştirdi.Biraz fırtınanın ardından, şu anda Maysun, kendi değeri, küçük ve orta ölçekli yükleyici, satıcılarda uzmanlaşmış, ev dağıtımı ve küçük ve orta ölçekli fotovoltaik güç istasyonu bileşenleri ile uzmanlaşmış kendi değeri hakkında daha net. Konumlandırma kurulması ayrıca, Maysun için ürün performansını ve hizmetlerini daha da optimize etmek için bir amaç sunar.2019 yılı itibariyle, dört yılda, Maymun başarısız oldu, denedim, denendi, Avrupa pazarına gerçekten ait bir uzmanlık yolu buldu.

Maysun, Müşterileri daha iyi kolaylaştırmak ve müşteriler için en iyi çıkarları kazanmak için nihai olarak uzmanlık getirmeye karar verdi, Maysun, AB Yurtdışı Depo'nun tamamını ortaya koymak için makul ve 1000 kilometrelik tedarik malzemeleri olacak. Bu kazanacak Çok sayıda sadık müşterisi., hızlı şeritlerin gelişimine başladı.

2021'de Maysun Solar, Hollanda'da bir dal kurdu. Sorun nedeniyle, salgın ilişkinin mesafesi ve iletişimi, gelişmeyi kısıtlama sorunu haline gelir ..........

Hikayemiz çok uzun, bir sonraki hikaye yeni başladı, çevrimiçi pazarlamanın hikayesi, Maysun, tıpkı bir çocuk gibi, çevrimiçi tanıtımını teşvik etmeye başladı. Herkesle nasıl iletişim kuracağını bilmiyorum, hangi eyalette ve herkesin buluştuğunu bilmiyorum, belki çevrimiçi platform Maysun sizi profesyonelce hissettiriyor, çekicilik yok, ama Maysun, denemeye çalışmak için saf bir kalp tutuyor, biraz büyüme zor deneyin. Maysun'un büyümesine tanık olduğunu, Maysun'a biraz zaman ver.

Maysun çevrimiçi pazarlamanın hikayesi başlıyor ..................