Return to site

Maysun Solar'ın dünyadaki 8. denizaşırı deposu Romanya'nın Julju kentine yerleşti.

April 7, 2022

31 Mart'ta Maysun Solar'ın 8. yurtdışı deposu Romanya'nın Julju kentinde kuruldu.

 

Julju denizaşırı deposu 2.000 metrekarelik bir alanı kaplıyor ve güney Romanya'da, başkent Bükreş'in yakınında bulunuyor.

 

Romanya denizaşırı depolarının kurulması, yedi ülke dahil olmak üzere güneydoğu Avrupa'daki dağıtım ağını kapsar: Romanya, Macaristan, Bulgaristan, Sırbistan, Slovakya, Moldova ve Yunanistan, böylece güneydoğu Avrupa'daki arkadaşlar en hızlı, en uygun ve yüksek kalitenin keyfini çıkarabilirler. hizmet, beklemeden doğrudan noktayı alabilirsiniz.

Şu anda, Maysun solar Romanya'daki Julju deposuna 210MM400W beyaz çerçeve ve 158MM 420W beyaz çerçeve sevk etti. 210MM400W beyaz çerçevenin 15 Nisan'da, 158MM 420W beyaz çerçevenin ise 15 Mayıs'ta gelmesi bekleniyor.

 

 

Maysun Solar'ın denizaşırı deposunun yeri 20 günden fazla oldu ve dünyanın her yerinden binlerce netizen, Facebook'ta deponun konumu hakkında hararetli tartışmalar ve oylamalar yaptı.100 saatten fazla depo hizmeti müzakeresi ve karşılaştırmasından sonra, Maysun's Macaristan ve Romanya arasında 1800 kilometre yol kat eden iş arkadaşları, 26 saatlik saha araştırmasının ardından nihayet Romanya çevresindeki ülkelerdeki müşteriler için en uygun olan Julju'yu seçtiler.

 

Maysun Solar'ın şu anda Varşova, Polonya, Milano, İtalya, Budapeşte, Macaristan, Dubai, BAE, Jakarta, Endonezya, Riyad, Suudi Arabistan, Valensiya, İspanya ve Jurju, Romanya'da bulunan 8 denizaşırı deposu bulunmaktadır. Maysun ayrıca daha fazla müşteriye daha uygun hizmetler sunmak için Güney Amerika'da bir denizaşırı depo seçmeye aktif olarak hazırlanıyor, bu yüzden bizi izlemeye devam edin....